Skip to main content
search
Uren
32 uur
Provincie
Groningen
Functie
inspecteur

ATMOS Inspections B.V. is opzoek naar gedreven en/of ervaren inspecteurs! Beschik jij over de juiste competenties, motivatie, ervaring in het vak en ben je bereid een nieuwe uitdaging bij ons aan te gaan? Stop dan met zoeken en solliciteer.

Wat ga je doen?

Als inspecteur van ATMOS ga je dagelijks op pad langs installaties in de industrie, petrochemie en meer voor het uitvoeren van (periodieke) inspecties in de breedste zin van het woord. Uitdagend, je werk is nooit saai en geen dag is hetzelfde.

Het is jou verantwoordelijkheid om gedegen inspecties uit te voeren vanuit de huidige wet- en regelgeving en bij te dragen aan de veiligheid binnen de installaties van onze opdrachtgevers. Wij inspecteren om zeker te stellen, de klant inzicht te geven en te ontzorgen.

De volgende competenties zijn een pré:

 • Afgeronde opleiding Elektrotechniek; minimaal MBO Niveau 4 of gelijkwaardig
 • VCA
 • SCIOS
 • IECEx
 • Kennis van de huidige NEN normen
 • Ervaring in het uitvoeren van inspecties van laagspanning installaties

Wat je van ATMOS Inspections mag verwachten:

 • Een markt conform salaris
 • Auto van de zaak
 • Een gedreven team
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Opleidingsbudget

Solliciteren

  Leave a Reply

  Close Menu