Waar kunnen we je mee helpen?

Alle diensten voor je op een rijtje

Alles over ATEX

Een belangrijk onderdeel van de kwaliteitsborging omtrent explosieveiligheid is het uitvoeren van (periodieke) inspecties. Hiermee wordt de toestand van uw materieel vastgesteld en kan een plan van aanpak worden opgesteld om eventuele afwijkingen te verhelpen.

NEN1010

Wanneer er een nieuwe elektrotechnische installatie wordt aangelegd of hierin significante aanpassingen worden gedaan, wordt er aanbevolen om te controleren of dit in overeenstemming is met de NEN1010.

NEN3140

Elektrotechnische installaties zijn overal om ons heen. Het voorziet onze wereld van energie welke wij kunnen gebruiken om ons leven een stukje makkelijker te maken en prachtige processen mee tot leven te brengen. 

Ultrasoon

Ultrasoon onderzoek is een NDO-methode: Een niet destructief onderzoek. Oneffenheden worden op deze manier gevonden.

Thermografische inspecties

Thermografie (warmtescan) is een inspectietechniek die snel en effectief een duidelijk beeld geeft van de temperaturen van de gecontroleerde machines, installaties of gebouwen. Die temperaturen geven een indicatie van eventuele defecten en mankementen.

Technical services

ATMOS Inspections kan een grote diversiteit aan service en onderhouds-werkzaamheden bij u op locatie uitvoeren. Voor meer informatie over de technische dienstverlening, kunt u vrijblijvend contact opnemen.